INFORMACIÓ GENERAL

Ja coneixes l'oferta de tallers escolars i altres activitats divulgatives? Aus, dinosaures, fongs, cargols marins, primats i moltes més coses poden visitar la teva escola. Per als més grans també hi ha l'opció d'activitats tècniques a l'exterior, en forma de descobertes o investigació de la natura.

I si vols, també es pot organitzar una excursió d'un dia amb els més petits a indrets especials on gaudir de la natura.

No ho dubtis, informa-te'n!

REALITZACIÓ DELS TALLERS.

  • Els tallers i activitats diverses estan pensades per a ser realitzades als vostres centres educatius o locals i seus de la vostra entitat.

  • Generalment es requereix un espai tipus aula amb taules (o bé una aula habilitada, com ara una biblioteca).

  • Les activitats presencials poden ser ofertes de maneres diverses. Els tallers i similars inclouen un apartat introductori (bé a través d’uns plafons o bé a través de projecció multimèdia) abans de l’activitat. exponensBiology també us ofereix la possibilitat de dur la seva activitat en format mini-exposició, per ser muntada en un vestíbul o sala comuna.

PREUS.

  • Tots els tallers de 1 hora (escolars i assimilats, excepte tallers i xerrades a mida) tenen un preu de 75€ per taller, pensats per a un grup de 25-30 alumnes.

  • Si degut a la COVID-19 heu hagut de reduir ratios i heu augmentat el nombre de classes per curs, aquest preu es manté en determinades condicions.

  • Per a activitats més llargues o d'altre tipus, consulteu preus. A aquest preu inicial s’hi poden aplicar alguns descomptes mitjançant la contractació de paquets d’activitats.